• دفتر مرکزی : ترکیه - استانبول
  • info@vizaba.com
  • ساعت کار 9 الی 18

آمریکا - ویزا با

  • مهاجرت
  • تحصیلات
  • کسب و کار
  • توریست

مهاجرت به آمریکا

ایالات متحده آمریکا متشکل از ۵۰ ایالت و ۵ قلمرو می باشد که در قاره آمریکای شمالی واقع گردیده است و در غرب و شرق توسط اقیانوس آرام و اقیانوس اطلس احاطه شده است. از شمال با کشور کانادا داری بزرگترین مرز مشترک زمینی است و از جنوب با مکزیک هم مرز می باشد. آمریکا با جمعیتی در حدود ۳۳۴ میلیون نفر به عنوان سومین کشور پرجمعیت دنیا شناخته می شود. تنوع نژادی و قومی زیادی در این کشور به چشم می خورد و افراد زیادی از سراسر دنیا با اخذ انواع ویزای آمریکا به این کشور مهاجرت نموده اند. کشور آمریکا همیشه یکی بهترین مقاصد برای مهاجرت چه برای زندگی و چه برای تحصیل بوده است. مسافران برای ورود به این کشور نیز مانند بیشتر کشورهای دنیا، نیازمند دریافت ویزا هستند. ایرانیان نیز برای سفر به آمریکا باید ویزا دریافت کنند، اما از آنجا که ایالات متحده در ایران سفارت ندارد کار برای آنها کمی سخت‎آن را می‎شود به همین منظور برای اخذ ویزا باید به یکی از کشورهای همسایه مراجعه کنند. با توجه به اینکه سفارت هر کشور شرایط خاص خود را دارد بهتر است قبل از اینکه مدارک خود را ارائه دهید اطلاعات دقیق و کاملی درباره شرایط آن سفارت به دست آورید. همچنین متقاضیان ویزای آمریکا می توانند شانس خود را در بخت آزمایی لاتاری آمریکا که هر ساله توسط دولت این کشور برگزار می شود امتحان کنند. اولین قدم برای اخذ ویزای آمریکا مشخص کردن نوع ویزای درخواستی می ‎باشد. مشخص کنید نوع سفرتان توریستی، تحصیلی، تجاری، ازدواج، کار و یا سرمایه گذاری است. هر کدام از این موارد نیاز به ویزای مخصوص دارد و بدیهی است که مدارک مخصوص به خود را نیز لازم دارد.
Awesome Image
خانواده محور
Awesome Image
مقیم بازگشته

تحصیل در ایالات متحده

ویزاهای تحصیلی آمریکا از انواع ویزاهای غیر مهاجرتی آمریکا هستند. به این معنا که شما با اخذ ویزای تحصیلی آمریکا اجازه خواهید داشت تا پایان مدت تحصیل خود در کشور آمریکا اقامت داشته باشید، ولی اجازه اقامت دائم در این کشور را نخواهید داشت و باید مدتی پس از اتمام تحصیل خود کشور آمریکا را ترک نمایید.
البته روش هایی وجود دارد که به وسیله آن‌ها می‌توانید نوع ویزای خود را در آمریکا عوض کنید و اقامت دائم آمریکا را دریافت کنید. بنابراین دانشجویانی که برای تحصیل به آمریکا می‌روند، می‌توانند از این روش ها برای کسب اقامت دائم استفاده کنند. در انتهای مقاله بیشتر در مورد این روش ها صحبت خواهیم کرد.
برای هرگونه تحصیل بیش از شش ماه در موسسات آموزشی آمریکا نیازمند اخذ ویزای تحصیلی آمریکا هستید و نمی‌توانید به وسیله ویزای توریستی آمریکا در این کشور اقدام به تحصیل نمایید.
ویزای تحصیلی آمریکا در سه نوع F ،M و J صادر می‌شود که هر کدام به منظور خاصی صادر می‌شوند و قبل از هر گونه اقدام برای اخذ ویزای تحصیلی، باید بدانید که کدام نوع برای هدف تحصیلی شما مناسب است. در جدول زیر به اختصار انواع ویزای آمریکا و کاربرد هر کدام از آن‌ها آورده شده است، در ادامه به ارائه توضیحاتی بیشتری در مورد هر یک خواهیم پرداخت.
منظور تحصیلی در ایالت متحده آمریکا
ویزای تحصیلی مورد نیاز
تحصیل در دانشگاه و کالج، دبیرستان، دبستان خصوصی، مدرسه علوم دینی، هنرستان خصوصی، سایر موسسات آکادمیک شامل برنامه‌های آموزش زبان F موسسات فنی و حرفه‌ای و سایر موسسات غیرآکادمیک به غیر از برنامه‌های آموزش زبان M استفاده از فرصت‌های مطالعاتی ، سفر کاری درسی در دوره تابستان ، گذراندن دور انترنی یا کارآموزی

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی آمریکا


در صورت داشتن شرایط و تکمیل پروسه صدور ویزا، در هنگام مراجعه به سفارت آمریکا برای مصاحبه حضوری، حتما مدارک زیر را به همراه داشته باشید :
به همراه داشتن فرم چاپ شده I-20
رسید پرداخت کارمزدهای SEVIS
رسید ثبت پرونده آنلاین (فرم DS-160)
پاسپورتی با تاریخ اعتبار حداقل شش ماه بیش‌تر از مدت زمان مورد نظر برای اقامت در ایالات متحده آمریکا
تمام پاسپورت‌های قدیمی
مدارک که وضعیت مالی شما در دوران تحصیلتان را گواهی کند.
دو عکس رنگی جدید، یک نسخه فیزیکی و یک نسخه دیجیتالی
مدارک تحصیلی، نمرات آزمون، مدارک یا گواهینامه‌ها از مدارسی که در آنها تحصیل کرده‌اید.
Awesome Image
خانواده محور

لورم ایپسوم یا طرح‌نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ

Awesome Image
مقیم بازگشته

لورم ایپسوم یا طرح‌نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ

Awesome Image
تنوع

لورم ایپسوم یا طرح‌نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ

تجارت در ایالات متحده

ویزای کاری امریکا، یکی از متداول ترین روشهاییست که ایرانیان از طریق آن به امریکا مهاجرت می کنند و گرین کارت این کشور را دریافت می کنند. البته لازم به ذکر است که شماری از ویزای های کاری امریکا موقت و غیر مهاجرتی هستند که در مقاله ویزای کاری موقت امریکا مفصل بدان پرداخته ایم.
طی هر سال مالی امریکا (اول اکتبر تا ۳۰ سپتامبر)، تقریباً ۱۴۰۰۰۰ ویزای مهاجرتی مبتنی بر اشتغال بر اساس مفاد قانون مهاجرت ایالات متحده در اختیار متقاضیان واجد شرایط قرار می گیرد. همچنین در بعضی از مواقع همسران و فرزندان دارندگان ویزای کاری امریکا (مهاجرتی) می توانند آنان را همراهی کنند و یا بعدا به آنها ملحق شوند.

برای مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای کاری، کارفرما یا نماینده تام الاختیار شما باید برای شما مجوز و گواهی کار را از وزارت کار امریکا برای شما دریافت کند. سپس در صورت لزوم کارفرما موظف است فرم درخواست مهاجرتی شما را تکمیل و به نهاد مربوطه ارسال نماید. البته برخی از متقاضیان ویزای EB1 می توانند، خودشان درخواست مهاجرتیشان را ثبت کنند.

اگر شما هم از آن دسته از افرادی هستید که قصد دارید از طریق شغلتان به آمریکا مهاجرت کنید و در آن جا کار کنید یا کسب و کارتان را در آنجا راه اندازی کنید، می بایست در ابتدا با انواع ویزای کاری امریکا آشنا شوید.

EB1 مختص نیروهای کار و اشخاصی که استعداد فوق العاده ای دارند
EB2 مختص افراد حرفه ای دارای مدارک پیشرفته و افراد دارای توانایی استثنایی
EB3 مختص کارگران ماهر، حرفه ای و یا کارگران غیر ماهر (کارگران دیگر)
EB4 مختص برخی از مهاجران خاص
EB5 مختص سرمایه گذاران مهاجر

ویزای EB1


ویزای EB1 امریکا خود به سه زیر مجموعه تقسیم می شود:
نوع اول مختص افرادیست که توانایی و استعداد فوق العاده ای در علوم، هنر، آموزش، تجارت، یا ورزشی دارند. متقاضیان این دسته باید مدارک مستند و زیادی ارائه دهند که اثبات نماید مهارت آنان در سطح ملی و یا بین المللی شناخته شده است. این قبیل از افراد تا زمانی که برای ادامه کار وارد ایالات متحده شوند، نیازی به پیشنهاد شغل خاصی ندارند و خودشان درخواست ویزای کاری امریکا خود را ثبت می کنند.
نوع دوم ویزای EB1 اساتید و محققان برجسته ای را شامل می شود که حداقل ۳ سال سابقه در زمینه آموزش و یا تحقیق را دارند و در سطح بین المللی شناخته شده هستند. متقاضیان این نوع ویزا لازم است برای انجام دوره تصدی، تدریس یا یک انجام یک کار تحقیقاتی در دانشگاه یا سایر مؤسسات آموزش عالی به امریکا بروند. برای گرفتن این نوع ویزا باید یک پیشنهاد شغلی از دانشگاه ها و یا دیگر مراکز آموزشی امریکا داشت و کارفرما باید فرم درخواست مهاجرت این قبیل از افراد را پر نماید.
نوع سوم، رؤسا یا مدیران اجرایی چند ملیتی که حداقل یکی از سه سال گذشته را در شرکت وابسته، مادر، شرکت تابعه یا شعبات شرکت امریکایی در خارج از امریکا استخدام شده اند، را شامل می شود. استخدام متقاضی در خارج از ایالات متحده باید در سمت مدیریت یا اجرایی بوده باشد و متقاضی باید در سمت مدیریت یا اجرایی توانایی کار کردن داشته باشد. متقاضیان این نوع ویزا باید پیشنهاد شغلی داشته باشند و مسئولیت تکمیل درخواست مهاجرت این قبیل از افراد، با کارفرماست.

ویزای EB2


متقاضی ویزای کاری امریکا از نوع EB2 معمولاً باید دارای گواهینامه کار مورد تایید وزارت کار باشد و یک پیشنهاد شغلی از کارفرمای امریکایی داشته باشد. کارفرمای آمریکایی باید یک دادخواست مهاجرت برای کارگر خارجی، فرم I-140، را از طرف متقاضی ارسال کند. ۶/۲۸ درصد ویزاهای کاری مهاجرتی در هر سال مالی به ویزای EB2 اختصاص می یابد. در این دسته دو زیر گروه وجود دارد:
افراد متخصص دارای مدرک تحصیلی (بالاتر از مدرک لیسانس)، یا مدرک لیسانس و حداقل پنج سال سابقه کار تخصصی در حرفه مورد نظر.
افراد دارای توانایی استثنایی در علوم، هنر یا تجارت. توانایی استثنایی به این معناست که تخصص فرد به طور قابل توجهی فراتر از حد معمولی است که معمولاً در علوم، هنر یا تجارت وجود دارد.

ویزای EB3


متقاضی ویزای EB3 ، یکی از انواع ویزای کاری امریکا، باید یک دادخواست تأیید شده مهاجرت برای کارگر خارجی،( یعنی همان فرم I-140 تایید شده) داشته باشد. کارفرمای آمریکایی که قصد استخدام او را دارد باید این فرم را برای او ثبت کند و تاییدیه فرم را بگیرد. همه این کارگران به طور کلی نیاز به گواهی کار تایید شده توسط وزارت کار دارند. اگر چه ۶/۲۸ درصد ویزاهای کاری مهاجرتی در هر سال مالی به متقاضیان ویزای EB3 تعلق میگیرد، اگر حد نصاب ویزاهای EB1 و EB2 هم کامل نشود، ویزاهای باقیمانده از آنان به متقاضیان ویزای EB3 اختصاص می یابد.

سه نوع ویزای EB3 وجود دارد:

نوع اول مختص کارگران ماهر است. کارگراهان ماهر افرادی هستند که مشاغل آنها به حداقل ۲ سال آموزش یا تجربه کاری نیاز دارد. این سابقه کار نباید موقت و یا فصلی باشد.
نوع دوم مختص کارگران حرفه ایست. مشاغل مربوط به کارگران حرفه ای حداقل به مدرک لیسانس از یک دانشگاه یا کالج ایالات متحده یا مدرک معادل خارجی آن نیاز دارد.
نوع سوم مختص کارگران غیر ماهر یا به عبارت دیگر باقی کارگران است. کارگران غیر ماهر (کارگران دیگر) افرادی هستند که قادر به کار در پست هایی هستند که به کمتر از دو سال آموزش یا سابقه کار نیاز دارند. لازم به ذکر است که سوابق کاری موقت و فصلی لحاظ نمی شود.

ویزای EB4


اشخاص دو رگه امریکایی- آسیایی ، زنان بیوه شهروندان امریکایی و مهاجران خاص و مشمولان فرم I-360 می توانند برای گرفتن ویزای EB4 ایالات متحده اقدام کنند. به استثنای برخی از کارمندان یا کارمندان سابق دولت امریکا در خارج از کشور، الباقی مشمولان این نوع ویزا به گواهی کار نیاز ندارند. ۱/۷ درصد ویزای مهاجرتی کاری امریکا به مهاجران خاص اختصاص می یابد.
ویزای EB4 زیرگروه های زیادی دارد:
افراد رسانه در ایالات متحده که توسط سازمان رسانه‌های جهانی ایالات متحده یا هیئت کارفرمایان پخش و یا یکی از نهادهای زیر مجموعه این سازمان استخدام شده‌اند.
سفیرهای مذهبی
برخی از کارمندان یا کارمندان سابق دولت ایالات متحده در خارج
برخی از کارمندان سابق شرکت کانال پاناما یا دولت منطقه کانال
برخی از کارمندان سابق دولت ایالات متحده در منطقه کانال پاناما
برخی از کارمندان سابق شرکت کانال پاناما یا دولت منطقه کانال در ۱ آوریل ۱۹۷۹
مترجمان عراقی و افغانی که مستقیماً با نیروهای مسلح ایالات متحده یا تحت نظر رئیس هیئت به عنوان مترجم برای مدت حداقل ۱۲ ماه کار کرده اند و شرایط لازم را دارند. (تا سقف ۵۰ ویزا)
اتباع عراقی و افغانستانی که توسط دولت امریکا یا از طرف آن استخدام شده اند.
برخی از فارغ التحصیلان پزشکی خارجی
برخی از کارکنان بازنشسته سازمان بین المللی
برخی از پسران و دختران مجرد کارمندان سازمان های بین المللی
برخی از همسران بازمانده کارمندان متوفی سازمان بین المللی
نوجوانان مهاجر خاص (بدون اعضای خانواده)
افرادی که خارج از ایالات متحده به خدمت گرفته شده اند یا برای خدمت در نیروهای مسلح ایالات متحده استخدام شده اند.
برخی غیرنظامیان بازنشسته ناتو
برخی از پسران و دختران مجرد غیرنظامیان ناتو
برخی از همسران بازمانده کارمندان غیرنظامی متوفی ناتو
افرادی که ذینفع دادخواست ها یا درخواست های گواهی کار ارائه شده قبل از ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ هستند، در صورتی که این دادخواست یا درخواست به دلیل یک اقدام تروریستی در ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ باطل شده باشد.
برخی از مددکاران مذهبی

ویزای EB5


این نوع ویزای کاری امریکا ، مختص سرمایه گذاران خارجیست که در شرکت های تجاری جدید ایالات متحده سرمایه گذاری می کنند و از این طریق باعث ایجاد شغل و اشتغال در امریکا می شوند. این افراد می توانند از طریق ویزای EB5 به امریکا مهاجرت کنند.

نحوه درخواست ویزای کاری امریکا
بعد از آنکه سازمان خدمات مهاجرتی و شهروندی امریکا (USCIS) درخواست شما برای اخذ ویزای کاری امریکا را تایید کرد، آن را به نهاد صدور ویزای امریکا NVC انتقال می دهد. NVC به محض دریافت یک شماره پرونده به شما اختصاص می دهد. پس از اینکه USCIS درخواست را تأیید کرد، به مرکز ملی ویزا (NVC) ارسال می شود. پس از دریافت درخواست، NVC یک شماره پرونده به آن اختصاص می دهد.
هنگامی که تاریخ اولویت متقاضی ویزای کاری امریکا با آخرین تاریخ واجد شرایط مطابقت داشته باشد، NVC به متقاضی دستور می دهد که فرم DS 261 مربوط به ویزا، انتخاب آدرس و نماینده را تکمیل کند. (توجه: اگر از قبل وکیل مهاجرتی داشته باشید، NVC دیگر به شما در این باره اطلاع رسانی نمی کند). پس از پرداخت هزینه های مناسب، NVC از متقاضی درخواست می کند که مدارک لازم ویزای مهاجرت شامل فرم های درخواست، اسناد مدنی و غیره را ارسال کند.

مدنظر داشته باشید پروسه اداری ویزای کاری آمریکا از نوع غیرمهاجرتی متفاوت بوده و خیلی از افراد برای مهاجرت به آمریکا از طریق شغل مجبورند درابتدا برای گرفتن ویزای کاری آمریکا از نوع غیرمهاجرتی اقدام کنند و سپس وضعیت خود را در آمریکا به اقامت دائم تغییر دهند.
Awesome Image
خانواده محور

لورم ایپسوم یا طرح‌نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ

Awesome Image
مقیم بازگشته

لورم ایپسوم یا طرح‌نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ

Awesome Image
تنوع

لورم ایپسوم یا طرح‌نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ

ویزای توریستی به ایالات متحده آمریکا

با توجه به قوانین وضع شده در سال های اخیر از سوی دولت آمریکا در حال حاضر برای اخذ ویزای توریستی آمریکا با شرایط بسیار سختگیرانه ای روبه رو خواهید شد. با این حال افراد می توانند با توجه به هدف خود از سفر به آمریکا جهت اخذ ویزای مورد نظر خود اقدام نمایند. انواع ویزای توریستی آمریکا عبارتند از: گردشگری بازدید از افراد خانواده شرکت در همایش یا سمینار تجاری درمانی مراحل ویزای آمریکا ویزای مناسب خود را پیدا کنید – برای ورود به آمریکا در ابتدا باید با توجه به شرایط و علاقه خود ویزای متناسب با شرایط خود را پیدا کنید ( که درادامه به انواع ویزای آمریکا اشاره خواهیم کرد) فرم های ویزا را تکمیل کنید – با توجه به نوع ویزا فرم هایی که باید تکمیل کنید متفاوت است. برای مثال فرم برندگان لاتاری Ds-260 و فرم ویزای تحصیلی Ds-160 میباشد. دریافت وقت سفارت – برای انجام مصاحبه حضوری می بایست به یکی از سفارت های آمریکا در کشورهای مجاور ( یا هر کشوری که مورد نظرتان است)مراجعه کنید. برای دریافت وقت سفارت می توانید با مشاوران و کارشناسان ما در ویزابا مراجعه نمایید. انجام مصاحبه حضوری – در نهایت آخرین مرحله برای اخذ ویزای آمریکا مراجعه به سفارت و انجام مصاحبه حضوری است. مسافران برای ورود به ایالت متحده آمریکا نیاز به ویزا دارند. به دلیل نداشتن سفارت آمریکا در ایران، مسافرین ایرانی برای اخذ ویزا باید به یکی از کشورهای همسایه ترجیحاً به ارمنستان (ایروان)، ترکیه (انکارا) و امارات(دبی) مراجعه کنند تا پیکاپ ویزا آمریکا انجام شود. در صورتی که مسافران قصد مصاحبه در کشورهای دیگر را نیز داشته باشند، می توانند جهت تعیین وقت مصاحبه اقدام نمایند. نکته: مسافران در زمان اخذ وقت سفارت در یکی از کشورهای همسایه می توانند ۵ مرتبه وقت خود را تغییر دهند. همچنین این شانس را دارند که در مدت یک سال وقت خود را عوض کنند. ولی نمی توانند محل کنسولگری مورد نظر را تغییر دهند و یا مبلغ واریزی سفارت را عودت نمایند. بعد از گذشت یک سال مسافر می بایست مجدداً برای واریز وجه سفارت و تعیین وقت مجدد برای مصاحبه اقدام نماید.
Awesome Image
خانواده محور

لورم ایپسوم یا طرح‌نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ

Awesome Image
مقیم بازگشته

لورم ایپسوم یا طرح‌نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ

Awesome Image
تنوع

لورم ایپسوم یا طرح‌نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ

پکیج ویزای مهاجرت

تمامی خدمات ویزا برای کشور آمریکا را به تیم ویزابا بسپارید . کافیه فرم مشاوره رو پرکنید تا در اسرع وقت کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

  • مشاوره رایگان

    مشاوره تخصصی بگیرید

  • فرآیند پذیرش

    پشتیبانی از ابتدا

  • کلاس های مربیگری

    کلاس هایآنلاین ما را آزمایش کنید

مشاوره رایگان

Awesome Image

فرآیند پذیرش

Awesome Image

کلاس های مربیگری

Awesome Image

خدمات و پردازش شامل

مسافران باید با توجه به شرایط و نوع دعوت نامه خود، نوع ویزای خود را انتخاب نمایند. شرح مختصری از انواع ویزاهای آمریکا عبارت اند از: ویزای B1: برای سفرهای کوتاه مدت مانند شرکت در نمایشگاه و یا کنفرانس است.
ویزای B2: برای سفرهای توریستی، دیدار دوستان، آشنایان و بستگان می باشد.
ویزای تحصیلی F1: برای گذراندن دوره ی آموزشی، تحقیق و تدریس در آمریکا.
ویزای تحصیلی H3: برای افرادی که قصد یادگیری در یک کار و رشته مخصوص را دارند.
ویزای تحصیلی M1: برای تحصیل در موسسات غیر دولتی و یا هنرستان های آمریکا می باشد.
ویزای سرمایه گزاری EB5: برای افرادی که تمایل به سرمایه گذاری دارند.
ویزای L1: برای متقاضیانی است که قصد کار در کشور خود و آمریکا را به صورت هم زمان دارند و می خواهند کارمندان خود را برای مدت موقتی به دفتر آمریکا انتقال دهند.
ویزای کار EB1: برای متقاضیانی می باشد که دارای توانایی و تخصصی منحصر به فرد هستند.
ویزای کار EB2: برای پزشکانی است که قصد خدمت در مناطق محروم آمریکا را دارند.
ویزای کار EB3: برای متقاضیانی که در یک شغل خاص مشغول هستند و در آمریکا کارفرما دارند و دارای پیشنهاد کاری می باشند.
مدارک مورد نیاز برای سفارت آمریکا :
برگه وقت سفارت + فیش پرداختی
برگه CONFIRM فرم DS160
دو قطعه عکس ۵×۵
شناسنامه و کارت ملی
مدارک شغلی:
کارمند بخش دولتی (حکم کارگزینی، کارت پرسنلی، ۶ عدد فیش حقوقی).
بخش خصوصی (گواهی شغلی، روزنامه رسمی، آخرین قبض پرداخت مالیات، لیست بیمه پرسنل و در صورت داشتن نمونه قرارداد با شرکت های دیگر). مشاغل آزاد (جواز کسب، آخرین قبض پرداخت مالیات، ارزش افزوده، اجاره نامه یا سند مالکیت محل فعالیت، لیست بیمه پرسنل ،کاتالوگ، کارت بازرگانی، تاییدیه جواز از اتحادیه).
بازنشستگان (حکم بازنشستگی، کارت بازنشستگی، ۶ عدد فیش حقوقی).
پزشکان (پروانه دائم، پروانه مطب و کارت نظام پزشکی).
محصلین (گواهی اشتغال به تحصیل).
اصل و ترجمه کارت پایان خدمت.
ترجمه سند ملکی و یا اجاره نامه.
پرینت ۶ ماه گذشته و تمکن مالی به زبان انگلیسی.
سند ازدواج در صورت تاهل.
سند طلاق در صورت وجود.
گواهی عدم سوپیشینه.
سند ماشین.
ویزای آمریکا نکات لازم برای صدور ویزا آمریکا بر خلاف ویزای سایر کشورها که نیازمند ارائه برنامه سفر می باشد، برای صدور ویزای آمریکا نیازی به ارائه برنامه سفر نیست. در این مرحله مسافر می تواند با بازگشت به کشور خود منتظر جواب ویزا باشد و در صورت صدور ویزا اقدام به پیکاپ پاسپورت توسط دفاتر معتبر نماید. تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شود و مهر دارالترجمه داشته باشد. لازم به ذکر است همراه داشتن اصل مدارک فوق به همراه ترجمه جهت مصاحبه ضروری می باشد. ویزای نامزدی آمریکا این نوع ویزا روشی برای اخذ گرین کارت آمریکا می باشد. در صورت داشتن ویزای نامزدی فرد تنها ۹۰ روز فرصت دارد که در خاک آمریکا اقامت داشته باشد. در طول این مهلت ۹۰ روزه فرد باید ازدواج رسمی انجام دهد. در غیر این صورت فرد مهاجر باید به کشور خود بازگردد ولی مانعی برای اقدام دوباره وجود ندارد.