• دفتر مرکزی : ترکیه - استانبول
  • info@vizaba.com
  • ساعت کار 9 الی 18

ویزای اقامت - ویزا با

Awesome Image

بررسی اجمالی ویزای اقامت

یکی از سوالاتی که برای افراد مهاجر پیش می آید، این است که آیا می توانند حق اقامت دائم را بگیرند یا خیر. گرفتن اقامت دائم کشورهای خارجی، برای بسیاری از افراد مناسب است. در این نوشته قرار است به موضوع اقامت دائم و نکات مهم این موضوع بپردازیم. از شما می خواهیم تا پایان این نوشته همراه ما باشید.
مدارک ذیل به صورت کلی عنوان می شود (ارائه تمامی آنها میتواند اجباری نباشد).
ارائه مدارک دیگر، افزون بر مدارک زیر به نوع درخواست بستگی دارد.
الف) مدرک شناسایی جهت درخواست اقامت دائم:
ب) مدارک شغلی جهت درخواست اقامت دائم (سرپرست و همراهان)
ج) مدارک تحصیلی جهت درخواست اقامت دائم
د) مدارک مالی و ملکی جهت درخواست اقامت دائم
ه برای متقاضی و تمامی همراهان به صورت جداگانه تهیه نموده و به کارشناسان موسسه تحویل دهید. (آدرس محل کار متقاضی و همراهان، آدرس محل سکونت، شماره تماس محل سکونت، شماره تماس محل کار متقاضی و همراهان، شماره همراه متقاضی دارای واتساپ فعال، کدپستی محل سکونت و محل کار متقاضی و همراهان، توضیحاتی کامل راجع به سمت شغلی متقاضی و همراهان)
نکات مهم:
- در برخی موارد ممکن است افسر ویزا از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از ۳ ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند. و گاهی در برخی پرونده ها به درخواست آفیسر گواهی عدم سوء پیشینه برای شما و اعضای
خانواده ای که بالای ۱۸ سال دارند الزامی است.
- دسترسی کامل به فرد متقاضی تا زمان اعزام برای انگشت نگاری الزامی می باشد.
- کپی برابر اصل تمامی مدارک تهیه گردد.
- مسئولیت ارائه مدارک جعلی و ترجمه غلط مدارک بر عهده فرد متقاضی می باشد. در انتخاب دارالترجمه رسمی بسیار دقت داشته باشید.
- قبل از اقدام به تهیه مدارک برای درخواست اقامت دائم، با متخصصان ما مشورت فرمایید.

آشنایی با مفهوم مقیم دائمی

اقامت دائم چیست. مدت زمان دریافت اقامت دائم. شرایط اقامت دائم به چه صورت است. شرایط مقیم شدن در یک کشوری مثل کانادا چیست. چگونه اقامت دائم بگیریم. چگونه سیتیزن کانادا شویم. پاسپورت پس از اقامت دائم. ویزای اقامت دائم به چه صورت است. تفاوت شهروندی با اقامت دائم در چیست. روشهای دریافت اقامت دائم کانادا چیست. تفاوت اقامت دائم با تابعیت. پناهندگی روش دریافت اقامت دائم نیست.
کسی که موفق به دریافت حق اقامت دائمی می شود، مقیم دائم یا Permanent Resident محسوب می شود. افرادی که اقامت دائم دارند، حق کار و زندگی در کشور دوم را دارند. طول زندگی این اشخاص بدون محدودیت زمانی است. افرادی که به عنوان مقیم دائم هستند، از حقوق و وظایف دیگر شهروندان برخوردار خواهند شد.
بسیاری از کشورها به افرادی که خواهان اقامت دائمی در کشور خود هستند، یک کارت اقامت دائم اختصاص می دهند. در سفرهای بین المللی، همراه داشتن کارت اقامت دائم ضروری است. این کارت در ظاهر شبیه کارتهای بانکی است و باعث می شود ورود و خروج افراد به کشور دوم به راحتی انجام شود. کارت مقیم دائم، یک کارت شناسایی است که نشان می دهد فرد غیر بومی و بیگانه بوده ولی به مقیم دائمی کشور تبدیل شده است. در گذشته این کارت شناسایی به کارت سیز یا گرین کارت (Green Card) معروف بوده است. داشتن گرین کارت گواهی می دهند که شخص دارای اقامت دائمی است و اجازه اقامت و اشتغال در کشور را دارد.
داشتن کارت اقامت دائمی در صورت رعایت قوانین و شرایط کشور تمدد می شود؛ اما اگر مقیم دائم مقررات و شرایط مهم را رعایت نکند، کارت اقامت دائم او باطل شده و از آن کشور خارج می شود.
ویزای دانشجویی F1
Awesome Image
۰۱
ویزای تبادل J1
Awesome Image
۰۲
M-1 غیر دانشگاهی
Awesome Image
۰۳

اقامت دائم

تفاوت شهروند با مقیم دائمی چیست؟ گرچه فردی که اقامت دائمی دارد، می تواند تا هر زمانی که می خواهد در آن کشور زندگی کند؛ اما شهروند آن کشور محسوب نمی شود و تفاوتهایی دارد. بسیاری از کشورها به افراد مقیم دائمی کشور خود، اجازه رای دادن در انتخابات فدرال، کاندید شدن و داشتن پاسپورت، پیوستن به نیروی مسلح کشور و نیروی نظامی را نمی دهد. اقامت کوتاه مدت و بلند مدت برای ورود به کشور مقصد و دریافت اقامت، راه های مختلفی وجود دارد. اقامت در کشورهای خارجی به دو دسته اقامت دائمی و اقامت موقت دسته بندی می شود. دریافت اقامت کوتاه مدت و غیر دائمی: برای اخذ اقامت کوتاه مدت، شما از طریق ویزای توریستی به کشور مقصد می روید. طول مدت اقامت در این روش کوتاه مدت است و بنا به قوانین کشور بین ۳ تا ۶ ماه خواهد بود. دریافت اقامت بلند مدت و دائمی: اداره مهاجرت و شهروندی بعضی از کشورها، به متقاضیان واجد شرایط، اجازه اقامت در کشورشان را می دهد. کارت اقامت دائم افراد، هر چند سال یک بار تمدید می شود. برای تمدید اقامت دائم، فرد متقاضی باید ثابت کند که در طول مدت موردنظر در آن کشور حاضر بوده است.

دریافت اقامت دائم از طریق استارتاپ ویزا

کشورهای توسعه یافته همیشه با آغوش باز از برنامه های بیزینسی نوآورانه استقبال داشته اند و قوانین مختلفی برای این منظور وضع شده است. از جمله این کشورها میتوان به کشور کانادا و انگلستان اشاره کرد که به صورت تخصصی برنامه های مهاجرتی استارتاپ ویزا را معرفی کرده اند، مسئله مهم در استارتاپ ویزا شامل؛ سابقه فعالیت شما، بیزنیس پلن، اثبات درآمد در کشور مقصد مطابق با طرح بیزینس پلن، اثبات درآمد پس از معرفی بیزینس پلن در کشور مقصد است.
 

دریافت اقامت از طریق سرمایه گذاری

دادن اقامت از طریق سرمایه گذاری، راهی است که بسیاری از کشورها به منظور جذب سرمایه گذاران خارجی انجام می دهند. اقامت سرمایه گذاری باعث می شود که اقتصاد کشور مقصد رونق بگیرد و میزان سرمایه گذاری روی پروژه های دولتی بیشتر انجام شود. حداقل سرمایه گذاری در کشورهای مختلف، متفاوت است. با کمک سرمایه گذاری، فرد و خانواده اش می توانند در کشور جدید اقامت دائم داشته باشند. به طور مثال سرمایه گذاری در کشور کانادا از ۳۴۰ هزار دلار اعلام شده است و سرمایه گذاری در انگلستان ۲ میلیون پوند می باشد که عموما قوانینی مشابه داشته و با سرمایه گذاری در بانکها یا بازار بورس همان کشور و برداشت همان مبلغ بدون دریافت سود پس از ۵ سال است.

دریافت اقامت دائم از طریق کارآفرینی

بسیاری از کشورهای پیشرفته برای حل مشکل بیکاری و یا توسعه ی کسب کار برنامه های مهاجرتی برای افرادی که سوابق کارآفرینی در کشور خود داشته اند و میتوانند در کشور آنها نیز اقدام به کارآفرینی کنند در نظر می گیرند؛ باید توجه داشته باشید که کارآفرینی در بسیاری از کشورها به همان برنامه مهاجرتی سرمایه گذاری معروف است اما تفاوت عمده این برنامه های مهاجرتی این است که در برنامه مهاجرتی سرمایه گذاری شما فقط نیاز به سرمایه گذاری در آن کشور دارید و عموما مدرک زبان و سوال کاری شما مهم نیست. اما در مورد کارآفرینی سوابق مدیریتی شما و بیزینس پلن ارائه شده برای کشور مقصد بسیار اهمیت دارد. در برنامه کارآفرینی عموما باید موجب اشتغالی زایی برای ۱ تا چند نفر از افراد مقیم دائم و یا شهروند همان کشور شوید. همچنین باید بیزینس خود را تا زمان دریافت اقامت دائم پابرجا نگه دارید.
 

دریافت اقامت دائم از طریق ازدواج

ازدواج کردن با شخصی که اقامت دائم آن کشور را دارد، شهروند آن کشور است، یکی دیگر از روشهای کسب اقامت دائمی است. اگر با فرد دارای تابعیت یا پاسپورت کشور مقصد ازدواج کنید، می توانید سند ازدواج خود را به سفارت آن کشور ارائه دهید و اقدام به دریافت ویزای دائمی کنید.
 

دریافت اقامت دائم از طریق ویزای تحصیلی

در بسیاری از نقاط جهان، دانشگاه های مشهور و سطح بالایی قرار دارد. کیفیت تحصیلی در این دانشگاه ها بالا است و سیستم آموزشی قوی و معتبری دارند. به همین دلیل، سالانه بسیاری از دانشجویان، اقدام به مهاجرت تحصیلی می کنند. مهاجرت تحصیلی افراد در گرو داشتن مدرک معتبر زبان (آیتلس یا تافل) و داشتن معدل بالا است. دانشجویانی که برای تحصیل مهاجرت می کنند، می توانند درخواست اقامت دائم بدهند تا ادامه زندگی خود را در آن کشورها بگذرانند. تحصیل در کشورهای خارجی معمولا با هزینه همراه است و شما باید تمکن مالی تحصیل در خارج از کشور را داشته باشید.
 

دریافت اقامت دائم از طریق استخدام نیروی کار خارجی

اگر افراد بخواهند از فرصتهای شغلی دیگر کشورها استفاده کنند، می توانند از طریق گرفتن ویزای کاری اقدام کنند. اقامت کاری در گرو داشتن سابقه کسب و کار و یا طرح تجاری مشخص است. افرادی که به عنوان نیروی کار مهاجرت می کنند عموما باید به زمان همان کشور مقصد تسلط کافی داشته باشند. بسیاری از کشورهای پیشرفته همواره با کمبود نیرو مواجه هستند و همیشه برنامه های مهاجرتی برای جذب افراد متخصص دیگر کشورها در نظر می گیرند؛ عموما برای کسب این نوع از ویزای دائمی باید مهارتهای خود را به سفارت همان کشور اثبات کنید.

دریافت اقامت دائم از طریق سیستم امتیاز بندی

در کشورهایی مانند استرالیا و کانادا که همواره با مشکل نیروی متخصص و کمبود جمعیت مواجه هستند سیستم امتیاز بندی برای اهدای اقامت دائم به واجدین شرایط، طراحی شده است. سیستمهای امتیاز بندی این کشور بر مبنای اختصاص امتیاز به سن متقاضی و همسر، میزان تحصیلات متقاضی و همسر، سوابق شغلی متقاضی و همسر، مهارت در زبان متقاضی و همسر، داشتن یا نداشتن دعوتنامه استانی برای متقاضی و همسر، انطباق پذیری و .... پایه ریزی شده است.
در صورتی که طبق قوانین امتیاز بندی این کشورها موفق به کسب امتیاز کافی شوید پس از بررسی اداره مهاجرت به شما و تمامی اعضای خانواده اقامت دائم همان کشور اعطا می گردد.
این روش دریافت اقامت شاید یک مقدار زمان بر باشید اما نسبت به برنامه های مهاجرتی دیگر بسیار کم هزینه بوده و راه مطمئن و قانونی ای برای کسب اقامت است. البته باید دقت داشته باشید که این فقط یک سیستم امتیاز بندی است که شرایط شما را برای اهدای اقامت می سنجد.
همچنین باید دقت داشته باشید که به تمامی سوالات در فرمهای ارزیابی امتیاز بندی به درستی و با صداقت پاسخ داده و برای تمامی اظهارات خود شواهد کافی داشته باشید.

دریافت دائم از طریق تولد

فرزندانی که در کشورهای خارجی به دنیا می آیند، تابعیت آن کشور را دریافت می کنند و می توانند به دلیل تابعیت از طریق تولد، اقامت دائم آن کشور را داشته باشند. نکته مهم این است که این مدل تابعیت، فقط به فرزند داده می شود و پدر و مادر باید جداگانه برای دریافت ویزای دائم اقدام کنند. از طریق تولد فرزند در خاک کشور، ابتدا فرد تابعیت را می گیرد و از طریق این تابعیت، از حق اقامت دائم نیز برخوردار می شود.
 

اقامت دائم

  در صورتی که صاحب یک کسب و کار در کشور خود هستید، اما سرمایه بالایی برای دریافت اقامت سرمایه گذاری کانادا ندارید، پیشنهاد ما برنامه مهاجرتی ثبت شرکت در کانادا است، که مزایای بسیاری داشته و به اختصار به تعدادی از آنها اشاره می کنیم:
۱. توجیه اقتصادی بالا نسبت به برنامه های مهاجرتی حاضر
۲. بدون نیاز به ارائه مدرک زبان
۳. سرمایه گذاری و داشتن حداقل دارایی از اهمیت کمتری نسبت به برنامه های مشابه کارآفرینی استانی برخوردار است (با سرمایه به مراتب کمتری امکان اقدام وجود دارد)
۴. امکان انتقال سرمایه به صورت قانونی به کانادا.
۵. تحصیلات دانشگاهی الزامی نیست.
۶. داشتن ویزای توریستی کانادا برای شروع فرآیند الزامی نیست.
۷. امکان تغییر بیزینس یا خرید بیزینس دیگر بعد از ورود به کانادا، ممکن است.
۸. سابقه سفر به کشورهای حوزه شینگن اهمیتی ندارد.
۹. می توانید شهر خود را انتخاب کنید و محدود به انتخاب استانی خاصی نیستید
۱۰. رشته تحصیلی و سوابق کاری اگر ناهماهنگ باشند مشکلی نخواهید داشت.
۱۱. پس از راه اندازی بیزینس ملزم به اقامت محل یا شهر خاصی نیستید و انتخاب با خود شماست.
۱۲. مالک ۱۰۰% کسب و کار خود خواهید بود
۱۳. همسر میتواند ویزای کار باز داشته باشد و فرزندان زیر ۱۸ سال از تحصیل رایگان بهره مند خواهند شد.
۱۴. کل خانواده بیمه درمانی تکمیلی خواهند داشت.
۱۵. تسهیل راه برای دریافت اقامت دائم کانادا.
و.... ما در کنار شما خواهیم بود تا بهترین راه مهاجرت را انتخاب کنیم.
 

تفاوت اقامت و تابعیت

نکته ای که باید در اقامت دائم بدانید این است که اقامت با تابعیت فرق دارد. اقامت در یک کشور به معنای تابعیت آن کشور نیست. اقامت به معنی سکونت کردن و منزل گرفتن در کشور است. صرفا سکونت در درون مرزهای جغرافیایی یک کشور نیز با اقامت در آن کشور فرق دارد. ممکن است شخصی اقامت و تابعیت کشوری را به صورت همزمان داشته باشد؛ حالت بعدی این است که فرد اقامت داشته باشد؛ اما تابعیت آن کشور را نداشته باشد. حالت سوم هم این است که فرد نه تابعیت و نه اقامت داشته باشد که در این صورت، اقامت او در آن کشور، غیرقانونی خواهد بود.
البته روش دیگری هم برای اقامت دائمی وجود دارد و آن هم روش پناهندگی است. ما به شما پناهندگی سیاسی را پیشنهاد نمی کنیم؛ زیرا هیچ گونه امنیتی برای جان و پول شما وجود ندارد. از طرفی دیگر به هیچ وجه، امکان بازگشت به کشور خودتان را ندارید و ممکن است بعدها تاسف بخورید. به همین دلیل بهتر برای گرفتن اقامت دائم به سراغ دیگر روشهای گفته شده بروید.
اقامت اشخاص می تواند دائمی یا موقتی باشد. اقامت موقت در زمانی اتفاق می افتد که اشخاص می خواهند به قصد سفر و تحت ویزای توریستی، در کشور دیگری غیر از کشور خود اقامت داشته باشد. افرادی که ویزاهای مختلف مانند ویزای تحصیلی، سرمایه گذاری، ثبت شرکت و اشتغال به کار در کشور مقصد دارند، می توانند از طریق این ویزاها وارد کشور مقصد شوند و حق اقامت در آن کشور را داشته باشند. این افراد می توانند طبق قوانین خاص آن کشور مالیات پرداخت کنند و موفق به دریافت اقامت دائم شوند. مدت زمان اقامت موقت این افراد، حداقل ۱ سال است. البته این مدت نیز به قانون کشور بستگی دارد.
تابعیت به معنی پیرو بودن است. شخصی تابع کشور محسوب می شود که عضو جمعیت اصلی دولت باشد. اشخاصی که عضو جمعیت نباشند، حتی در صورت داشتن حق اقامت، فردی بیگانه و غیر بومی تلقی می شوند. فردی که دارای تابعیت یک کشور خاص است، با دولت رابطه ای سیاسی می تواند داشته باشد. چنین فردی در اداره کشور نقش خواهد داشت. تابعین یک کشور، با دولت رابطه ای حقیقی و حقوقی خواهد داشت و موظف به اطاعت از قوانین است. هر کشوری با توجه به موفقیت خود در اداره کشور و میزان پیشرفت خود، به اتباع خود امکانات رفاهی و تسهیلاتی خاصی را اختصاص می دهد. حق برخورداری از تسهیلات و امتیاز برای یک تبعه از یک مقیم بسیار بیشتر است.
 

اخذ اقامت دائم

  افراد تابع یک کشور حق رای دارند، می توانند از وام های کم بهره دولت بهره مند شوند و به مشاغلی مانند وکالت و پزشکی مشغول شوند. ممکن است شما اقامت دائم یک کشور را داشته باشید؛ اما تابع آن کشور نباشید. برای اینکه بتوانید خیلی راحت و بدون دردسر، اقامت دائم کشوری خاص را دریافت کنید، بهتر است به یک وکیل باتجربه و متخصص مراجعه کنید تا روند پذیرش و اقامت دائم شما سریع تر انجام شود.
در این نوشته با نکات مهم برای دریافت اقامت دائم آشنا شدید و دانستید که برای گرفتن اقامت دائمی باید به چه موضوعاتی توجه داشته باشید. اقامت دائم در کشورهای خارجی، زندگی و آینده شما را تحت تاثیر قرار می دهد؛ در نتیجه توصیه می کنیم قبل از این کار، خوب فکر کنید و گامهای خود را عاقلانه بردارید.  

  • مشاوره رایگان

    مشاوره تخصصی بگیرید

  • فرآیند پذیرش

    پشتیبانی از ابتدا

  • کلاس های ازمون

    کلاس های انلاین ما را آزمایش کنید

مشاوره رایگان

Awesome Image

فرآیند پذیرش

Awesome Image

کلاس های انلاین

Awesome Image

دلیل انتخاب ما

دقت و سرعت عمل موسسه ویزابا در مسیر رویاهایتان

Awesome Image

مصاحبه های مستقیم

Awesome Image

پردازش سریع

Awesome Image

مشاوره مهاجرت

Awesome Image

مقرون بصرفه